JellyPages.com

Tuesday, 15 May 2012

thanks for the memories

ingat lagi masa kita honeymoon kat pulau tioman? haahhh, best kan masa tu? you naik bot macam tak pernah naik bot. dengan stich y you tak lepas ypu happy sangat masa tu sayang. i pun happy sama. 2 jam kita dalam bot kan? you tido dekat bahu i. you peluk badan i. then dah nak sampai i ajak you stay belakang. you kata you takut. nevermind about that. i ada apa apa jadi kat you. you follow belakang i you tarik baju i. you kata you taknak. i paksa you suruh jadi berani. hahaaaaa. you marah i. bila you dah keluar dari bot you stay belakang baru you tahu betapa cantiknya pulau tioman kan? see?? sebab tu i paksa you tengok semua tu kat belakang. i nampak kegembiraan kat muka you. happy sangat i masa tu tak terkata. you snap picture kan? kan? harr sibuk snap picture sampai org belakang nak tengok pemandangan you tak bagi. heheeeee



 sorry i sempat masukkan ni je. nanti i buat 1 album untuk kita okay? 1st day you datang i dah tarik you tepi laut kan? habis baju you berpasir. haha sorry okay? mesti you marah kan masa tu. tu namanya warm-up sayang. heheeeee. everyday kat sana kita habiskan masa dengan berjalan jalan kan? mandi laut, makan pizza, makan ikan bakar. best kan masa tu? lepas tu kita tengok matahari terbenam atas bukit berjaya kan? ye bukit tu mmg banyak kenangan kita. ada masa i cuti i bawak you pegi lagi. thanks habiskan masa you dengan i kat sana. i cinta you sangat lala. freaking damn!

No comments:

Post a Comment