JellyPages.com

Tuesday, 15 May 2012

syurga kita

the best moment is bila aku ingat kau dukung aku kat tasik satu masa dulu. sumpah sweet sangat masa tu sayang. dari sedih jadi gembira. dari luka jadi tertawa melihat gelagat kau tu. masa kau merajuk aku suka korek hidung kau. aku cium pipi gebu kau tu then aku peluk kau kuat kuat. kau tak boleh nak marah aku masa tu. hehe sebab aku buat macam tu kau tersenyum semula. hmm. seumur hidup aku, satu kenangan yang aku tak boleh lupakan.. hmm aku masuk dalam 8 hari sebab kawan sendiri. takpe aku tak pernah salahkan diorang biyy. maybe ni salah aku. sebab aku buat kau risau kat aku separuh na mati kan biyy? aku mintak maaf atas apa yang pernah aku buat kat kau dulu okay? aku janji aku tak ulang kesilapan tu lagi. 8 hari aku kat dalam bertemankan wajah kau, gelak tawa kau setiap hari, gelagat kau bila kau merajuk dengan aku. blogg ni buat aku sebak bila aku story semua pasal kau sayang. aku makan aku menangis ingat kau. aku ingat saat last kita jumpa. malam tu aku dah kena tangkap, pagi tu aku hantar kau pegi kerja kan? aku try happy depan kau padahal aku tahu tu last time aku hantar kau pergi kerja pagi tu. aku cium dahi kau, kau cium pipi aku. kau tak tahu belakang kau aku menangis sayang. aku coolkan diri aku kat uma ika. aku bagi kau perfume masa aku dah na masuk dalam tu. kau menangis tapi kau taktahu betapa meraungnya hati aku berkata. aku nak peluk kau aku nak peluk kau aku nak peluk kau! hati aku menjerit macam ni biyy. aku tanak masa silam aku ni buat aku sebak bila ingat kau. maybe blogg ni bole jadi satu diari yang bole buat aku simpan and kekal selama lamanya tanpa orang lain tahu. aku naik court macam macam aku fikir pasal masa depan aku. paling aku takut bila aku hilang kau saat aku jatuh macam ni tapi terbukti apa yang aku fikir tu salah. kau bagi aku text setiap hari, kau call aku setipa hari walaupun hp aku off. masa aku bukak hp aku hari ke 8 gembira hati aku tak terkata dengar ayat kau bagi kat aku. kau support aku biyy? kau tengah keje. aku dah kat luar court. papa bebaskan aku dengan duit jaminan y ditetapkan. aku mesej kau. aku say sayang kat kau. delivered! ouh my god! happy aku masa tu. terus kau call aku biyy! aku dengar suara kau aku menangis macam mati laki. hahaaaaaaa. malam kau kata nak jumpa. okay kita jumpa. malam tu kau sengaja buat aku tunggu kau setengah jam depan kfc kan? kau buat aku marah kau kan? sedar sedar je kau dah ada kat belakang aku kau terus peluk aku. indahnya malam tu aku rasa sampai hari ni sayang. kau belanja aku makan kfc sampai perut aku buncit. aku rindu saat tu sayang. terima kasih kerana sudi jadi teman hidup aku saat aku susah dan senang. i love you azilah mohamad sham

No comments:

Post a Comment