JellyPages.com

Monday, 14 May 2012

kenangan terindah

the best thing bila aku update orang mengata pasal aku. pasal relation aku. hmm sumpah sedih. aku bukan menyusahkan orang punn lahaiii. bila ingat balik antara kita memang banyak kenangan yang tak boleh dilupakan kan? ye memang banyak. sampai kadang2 aku nak tido pun aku ingat apa yang pernah terjadi dengan hidup aku lagi lagi bila dengan kau sayang. ye kau orangnya. tak pandang rupa or harta pun aku ni. cukuplahh kau menerima diri aku seadanya. aku nak teruskan kehidupan aku ni dengan kau di sisi. susah senang bersama. aku berharap tuhan dengar naluri hati kecik aku berkata.

No comments:

Post a Comment