JellyPages.com

Tuesday, 15 May 2012

study and love

sayang, isnin ni i dah pegi study kan? kat kuantan. then nanti you keje kat mersing kan? i janji everyweek i balik uma you sayang. i kata i buat. i balik uma you. i tanak tengok you nangis macam dulu. nangis sebab takut i mungkir dengan janji janji i untuk sayang you selagi i mampu. seriously i pegi study you banyak support i biyy. you bagi i laptop, you belikan i alat2 tulis, you bagi i beg, you bagi i kasut, hmm. tu pun you nak bagi i handphone you y baru you beli tu. no sayang. i bukan macam tu. i taknak harta you semua. cukuplahh selama ni you banyak support i dari segi wang ringgit. i really2 appreciate that sayang. hmm. i janji i study i takkan berubah you. i study untuk you, untuk masa depan kita. i sayang you sangat. i takkan tinggalkan you. i mesti balik uma you nanti okay? sayang, thanks for the all support that you give me sincerely. i tak pena mintak sume ni sayang. cukuplahh i ada you sorang je. i tanak kehilangan you dalam hidup i. sumber kekuatan i ada 3 orang je. papa mama dengan you. i tak kesa tak ada org lain tapi jangan u takde. i takboleh i tak kuat. jumaat ni i datang amik you kat uma ea? please follow i pegy kuantan nanti. papa pun cakap nak bawak you biyy. at least i kat sana you bole support i. please okay? kat kuantan nanti i belanja you aiskrim macam y you mintak tu okay biyy? dalaaaa jangan nangis macam ni call i. malam tadi you tak tido kan? i tau tu. hmm. you nangis i lagi lahh menangis. i nak you kuat depan i. tahan air mata tu untuk i ye sayang. i sebak bila jauh dari you tapi nak buat macam mana. i study. before this memang hidup i 24 hours dengan you je. makan dengan you, tidur dengan you, bangun tido you kiss i, nak tido you peluk i, keluar beli barang dapur dengan you, hmm. kite honeymoon pun sesama kan sayang? okay i nak you kuat demi i. i tak lari mana pun sayang. i tetap dengan you forever and ever. i miss your hugs lala. seriously i miss your hugs. miss you like crazy boncettt. love you sampai bintang.

No comments:

Post a Comment