JellyPages.com

Wednesday, 16 May 2012

take a look at me now


jumaat aku dah pergi kuantan. lepas kasih balik aku gerak ngan papa nd mama. hmm. macam sedih nak berhijrah ke tempat orang pulak. hidup aku, dunia aku kat jb. hmm apa lahh y ada kat kuantan tu kan? y aku tau dea ada laut. awek? hmm haha. aku tetap setia pada y satu. ada ke takde ke aku tak ambil peduli semua tu. now sambil tulis blogg ni aku busy basuh baju, texting my sugarheart aku lala. macam tak percaya y umur aku sekarang dah meningkat remaja. dah na belajar berdikari kat tempat orang. yelaa selalunya kat sini baju aku mama y basuhkan. makan minum aku lala y pantaukan. masa tidur aku dengan dea. masa berjalan aku dengan dea. masa gaduh aku pun dengan dea. hehe sorry sayang. tengah sibuk sibuk basuh baju, jumpa lahh segala baju baju dea. makin rindu kat u sayangggggg. hmm tapi aku tahu. aku terpaksa juga belajar hidup jauh daripada dea. aku ajak dea follow hantar aku nanti. dea kata dea taknak.aku faham kenapa. kau takut kau menangis depan papa mama kan sayang? kau takut tu kan? kau kalau menangis bukan ingat org sekeliling. makin orang tengok kau makin menangis. heheeeee. rindu kau babe! lastly bila aku dah pujuk kau baru kau kata kau nak ikut hantar aku kan? aku nak habiskan masa aku 3 hari ngan kau kat kuantan nanti. every week aku balik sayang. aku balik uma kau okay? kuantan mersing dekat jela sayang. aku tahu kau banyak fikir pasal aku nak study semua kan? kau takut aku curang ngan kau, aku tinggalkan kau. macam mana orang lain y bole kekal bertahun tahun even mereka jauh? aku tahu kita bole buat semua tu asalkan kesetiaan tertanam dalam diri masing masing. aku sayangkan kau lala. sayang sangat. aku bukan macam orang lain y tukar coup macam tukar baju, tukar boxer. aku bukan macam tu okay. please trust me. aku sayang kau seadanya kau. memang, kau banyak support aku masa aku jatuh dulu. kau bagi aku duit, kau selitkan duit dalam wallet aku even rm10 aku hargai tu. cuma aku taktahu keadaan aku kat sana nanti bila takde kau. kau y banyak buat kerja aku. semua kau buat. kau sidai baju aku. kita kemas bilik sama sama. hmm. sedih sangat hari ni aku nak cerita pasal kau. kau gembira sebab hari jumaat nak tiba. kau nak jumpa peluk cium aku kau kata. aku? aku berharap sangat biar hari jumaat tu kekal selama lamanya hari jumaat supaya masa study aku dihentikan. hmm kenapa? kenapa aku tak berupaya nak hentikan masa. ye masa y bole eratkan hubungan aku dengan dea sekarang nih. aku buntu. buntu dengan keadaan aku buat masa nih. aku sayang dea at the same time aku kena capai cita cita aku untuk our future. aku harap kau faham hunny. aku bukan sengaja nak tinggal kau macam ni tapi aku terpaksa. aku janji pada kau. pegang semua kata kata and janji aku pada kau dulu. aku takkan sia siakan kau macam apa y aku pernah buat dulu.... miss :(
 

No comments:

Post a Comment