JellyPages.com

Monday, 4 June 2012

sadlife :'(

jam dah pukul 12 . 26 pagi. aku masih tak mengantuk. sambil berteman kan mesej dari dea aku fikir balik apa y berlaku pada hubungan aku dengan dea sejak kebelakangan ni. hmm. agak terasa bila perkara ni dah kantoi dengan family aku dengan dea. sape y tak terasa? satu aku fikir, macam ana aku nak jumpa dea lagi, nak jenguk keadaan dea lagi. macam mana? aku buntu, aku keliru, aku buntu dan keliru dengan masalah y melanda hidup aku sekarang ni sayang. ya allah, bantulah hambamu ini ya allah. aku tak mampu nak menanggungnya lagi. aku teramat menyayanginya. aku tidak boleh membohongi perasaan aku lagi ya allah.

mesti kau ingat hari rabu lepas kan? aku sanggup ponteng kelas 3 hari, jumaat sabtu ahad semata mata nak jumpa kau. nak luangkan masa aku dengan kau kat uma kau mersing. hmm aku balik isnin, aku sampai sini tadi dalam pukul 5. banyak program aku tinggal sebab kau tau sayang, demi kau aku sanggup korbankan semuanya tanpa pengetahuan papa mama. hmm. aku harap kau hargai tu sayang. aku berharap sangat. aku kat uma kau 5 hari macam sekejap sangat. macam macam kita buat sama sama kan? kau ingat tak aku betulkan uma arnab kau? sweetkan masa tu? kau tolong aku balut kaki arnab y luka tu, kau kata kesian sangat kat arnab kau tu. aku lagi sedih bila kau cakap macam tu. aku cakap dengan kau y aku tak geli binatang padahal tuhan je tahu betapa gerunnya aku kat binatang binatang y ada. DEMI KAU, aku buat jugak. aku korbankan perasaan takut aku untuk kau. hmm. kita kemas uma sama sama kan? kau tahu tak apa aku rasa sekarang ni? aku dengar lagu kita. TALKING TO THE MOON. lagu kita. first song kau bagi aku kan? hmm aku nak nangis act tapi...... kyra gayut dengan bf dea, y lain dah tidur. aku macam nak meraung tengok wallpaper kau kat lappy aku, kat phone aku, kat wallet aku ada picture kau, semua ada kau! AKU TAK MAMPU NAK HILANG KAU SAYANG. SANGAT TAK MAMPU. 

kau bagitahu aku mak dah tahu hubungan kita ni kan? kau tahu apa aku rasa masa tu. aku tak dapat jumpa kau, aku tak dapat nak tengok kau lagi. aku kawat sambil menitis air mata. kau tak tahu kan? aku tahu sayang. hati aku perasaan aku sekarang ni memang untuk kau je, bukan untuk org lain yang ada dekat ngan aku. lagu ni buat aku ingat kau selalu. aku kat uma kau cukup makan pakai kau bagi aku. even kadang kadang mak takde kat uma , aku tak rasa kekok langsung bila dengan kau sayang. kadang kadang aku fikir, sampai bila kita harus macam ni? sampai bila? hmm kau bagi aku bantal busuk kau, sumpah bau kau melekat kat sini, aku tulis blogg ni aku peluk bantal kau tau, aku mesej kau, aku dengar lagu kita. buat masa ni cuma blogg y bole faham aku sorang.

last notes untuk malam ni, apa je jadi, takkan ubah pendirian aku untuk terus bersama kau sayang. takde sape. aku sayang kau sangat. cuma kau, hanya kau tiada y lain......... IKHLAS MALAM NI DARI HATI AKU BLOG UNTUK KAU. KHAS UNTUK KAU....